Lezers,

 

Uit recent wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Mannheim is onomstotelijk vast komen te staan dat geur van invloed is op dromen. Rozengeur, zo bleek, geeft fijne dromen, terwijl de geur van rotte eieren tot nachtmerries leidt.

 

3vandaag ziet hierin natuurlijk marktpotentieel. Wij ontwikkelen een reeks geurlijnen voor de nacht. U kent ze wel: van die apparaten die men in het stopcontact stopt, waarna ze geuren verspreiden.

Om echt aan droomsturing te doen zal ons product ‘3vannacht‘ een instelbaar aantal geuren kunnen loslaten op tevoren geprogrammeerde tijdstippen. Op die wijze stelt u zelf voor het slapengaan een gewenst droomplot samen.

 

Wij hebben afgelopen tijd een uitgebreid onderzoek uitgevoerd onder de trouwe 3vandaaglezer om zo te achterhalen welke geuren het eerst ontwikkeling behoeven. De eerste versie van de ‘3vannacht‘, die binnenkort op de markt verschijnt, zal op basis van dit onderzoek de geuren Verbrand Rubber, Kerosine, Koud Bier, Schroeiend Biefstuk en op speciaal verzoek Nat Gras bevatten. Met deze geuren meent een ruime meerderheid van u een bovengemiddeld fijne droom te kunnen geur-componeren.

 

Vanzelfsprekend houdt het hiermee niet op. Volgende geurlijnen zullen niet lang op zich laten wachten. Heeft u suggesties dienaangaande, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

Voor de trouwe lezer van 3vandaag alvast de door ons gekozen tunes voor de uitgebreide reclamecampagne die binnenkort van start gaat.

 

Lynyrd Skynyrd – That Smell

 

Nirvana – Smells like teen spirit

 

Ike and Tina Turner – I smell Trouble

Advertisements