Lieve lezers en lezeressen,

De herfst is de afgelopen dagen op dit forum door u warm verwelkomd.

Maar sommigen raken natuurlijk ook wel eens een beetje teneergeslagen van dit jaargetijde. Is het omdat het vroeger donker wordt? Of van die ellendige files? Of omdat er vanmorgen bij het ontwaken een eikel in uw bed lag? (Overweegt u in dat laatste geval dan misschien toch eens een leuke minnaar.)

Deze stemming wordt al gauw een ‘herfstdepressie’ genoemd. Die is vaak niet ernstig, maar natuurlijk wel vervelend. U heeft niet om die herfst gevraagd. U heeft die kilte niet verdiend. Het is allemaal niet eerlijk.

Maar, een beetje somberen, daar heeft u alleen uzelf maar mee. Niet bij de pakken neerzitten, nu! Kop op, u weet zelf wel wat u waard bent! Nog maar een half jaartje, en dan komen er weer nieuwe blaadjes aan de bomen!

Schenk uzelf nog een bokbiertje in, trek die wollen col wat hoger, ritsel eens flink door de bladeren. We maken er gewoon het beste van, toch?

Zie ik daar alweer een klein lachje? Ja, zó bent u toch veel mooier, hoor!

Rod Argent ging ooit als zombie door het leven. En dat was heus niet makkelijk. Maar ook hij is er weer bovenop. Knap gedaan hoor Rod, kop d’r veur!

Argent – Hold Your Head Up

Advertisements