Lezers,

Overspel. Kent u het nog? Het komt voor hoor! Sterker nog: u moet bedenken dat ruim een kwart van de mannen en vrouwen dit spel speelt, waarbij moet worden aangetekend dat dit percentage bij vrouwen nog iets hoger ligt. Wij hebben zelf, met de hand op het hart, nooit bedrogen, maar zijn er wel eens bij betrokken geweest. Wij zijn daar niet trots op overigens. Wat er ook van zij, wij kunnen ons sowieso niet voorstellen dat iemand daar trots op is.

Toch blijken er types die hier anders mee omgaan. Zo werden wij heden geconfronteerd met een site over overspel. Men noemt zich de Club van de Passionele Overspeligen. Of het allemaal echt is? Geen idee. Maar de opzet is wonderlijk:

“Deze club is speciaal voor 30 plussers die een relatie hebben en eens op een veilige manier iets anders willen zonder dat hun partner er iets van weet. We zoeken rustige mensen die weten waar ze mee bezig zijn en goed opletten dat ze niet worden ontdekt. Aan de andere kant is het heel spannend als je nog niet zoveel ervaring hebt. De doelgroep van de club zijn dus mensen die al een relatie hebben maar stiekem de sleur eens willen doorbreken. Het is dus een soort parenclub maar dan zonder partner. De party’s organiseren we overdag zodat je ‘s avonds volkomen onschuldig weer aan tafel kunt zitten genieten van je gezinnetje.
Indien nodig verzorgt de club een toepasselijk alibi. Hiervoor is een aparte site opgezet.”

Het fraaie is dat er dan een aantal huisregels wordt opgesteld, waarbij het natuurlijk allemaal draait om respect en goed vertrouwen. Iets dat voor de deelnemers natuurlijk gesneden koek is.

Om het succes te verzekeren heeft men ook nog een speciale service:

“Omdat iedereen lekker stiekem bezig is zullen veel leden een alibi nodig hebben om naar onze party’s te kunnen komen. Het allermooiste daarbij is nog wel als dat in de baas z’n tijd kan. En als hij dan ook nog de reiskosten betaalt…. Hoe je dat inkleedt is je eigen verantwoordelijkheid.

Via de website een aparte site biedt de club je de mogelijkheid om zelf een alibi aan te maken. Dat kan een uitnodiging voor een workshop of een seminar zijn… Of een vrijkaartje voor een beurs.”

Lezers, misschien is het wel een idee, als wij hier bij 3vandaag ook een dergelijke service in het leven roepen. Gedurende werktijd even stiekem achter de rug van de partner met gelijkgezinden plaatjes draaien. Wij regelen dan het alibi. Dan zit u ‘s avonds aan het avondmaal nog lekker na te rocken terwijl uw gezin niets in de smiezen heeft. Wij horen graag of u interesse heeft, tenzij u het natuurlijk zelf te druk heeft. Met overspel ofzo….

Deze zullen wij sowieso draaien op onze stiekeme middagen…

 

The Eagles – Lyin’ Eyes

Crowded House – Into Temptation

Saybia – The One For You

Advertisements