bord

 

Lezers,

vanochtend waren de 15.000 kaarten voor de eerste dag van Pinkpop binnen 18 minuten uitverkocht. Dat is snel. Maar ja, Bruce Springsteen komt dan ook een 3tal uren zijn kunsten vertonen. 15.000 kaarten in 18 minuten. Dat is bijna 1000 kaarten per minuut. Verdomd snel, verzekeren wij u.

Om zo’n kaartje te bemachtigen, zou men zeggen, moet men razendsnel zijn. Uw Redactie is dat niet. Nooit geweest trouwens. “Wie niet snel is, moet slim zijn”, zult u misschien zeggen dan. Dat is onjuist. Wie niet snel is, moet mensen kennen die mensen kennen die razendsnel zijn. Laten wij nu net tot die categorie behoren. Wij kennen Zutphen, ook wel bekend van dit forum. Deze Zutphen is op zijn beurt bekend met de Sectie Noord. En deze Sectie Noord is razendsnel verzekeren wij u.

Hoe wij zo stellig weten dat deze Sectie Noord zo snel is? Welnu, dat is betrekkelijk eenvoudig. Hij heeft namelijk kaarten weten te bemachtigen. Sterker nog: hij heeft zelfs kaarten weten te bemachtigen voor Zutphen en uw Redactie. Razendsnel dus.

Wij hopen niet dat u er juist naast gegrepen heeft, maar wij kunnen u vertellen dat wij er behoorlijk naar uitzien. Juni, zonnetje, groen gras, blik op het Zuiden waar The Boss wacht. Kan niet beter.

Ter ere van de razendsnelle Sectie Noord brengen wij u er vandaag 3, terwijl wij in gedachten al zuidwaarts koersen. Green Grass and High Tides voor u, Sectie Noord!!!!

 

The Outlaws – Green Grass And High Tides

Dicky Betts – Southbound

Thin Lizzy – Southbound

 

Advertisements