Lezers,

bijna kunnen we 2009 weer van het lijstje vinken. Voordat champagne, kerstdiners en oliebollen ons korte-termijngeheugen zouden kunnen beschadigen, lijkt het ons goed een korte blik terug te werpen op 2009. Een muzikale blik wel te verstaan. Vandaag kijken wij even terug op de live muziek die wij in 2009 zagen.

Wij waren zeer gelukkig met het concert van de Felice Brothers in Tivoli onlangs. Ook waren wij zeer te spreken over de clubtour van Wende Snijders, die wij laatst nog zagen, waarbij zij haar Engelstalige nummers ten gehore bracht begeleid door een rockende en snaarstrakke band. Morgen gaan wij op de valreep nog even Theo Nijland zien in het Haagse Regentessetheater. Dat wordt vast en zeker ook erg prettig.

De warmste herinneringen hebben wij echter toch aan die lange tocht naar het Zuiden in de voorzomer. De lome dag op een zonnig grasveld, omringd door schoonheid. The Killers maakten de menigte los. Maar de act van het jaar kwam toen de zon al wat lager aan de Limburgse hemel ging staan: The Boss! Wij denken terug hebben nog steeds maar één woord: WOW!

Wij horen graag wat uw live-hoogtepunten (muzikaal!!!) waren dit jaar. Maar tot die tijd dromen wij even terug…

Bruce Springsteen – Badlands

Bruce Springsteen – Born to run

Bruce Springsteen – Working on a dream

Advertisements