Lezers,

De Redactie was er als kleine jongen van overtuigd dat De Russen op hun achterhoofd gevallen waren. Iedere eerste maandag van de maand ter twaalfde ure testten wij immers onze rampsirene. Het was voor ons onvoorstelbaar dat De Russen zulks niet aangrepen om precies op dat moment ons land binnen te vallen. Kennelijk drong de buitenkans echter niet door achter het IJzeren gordijn, want wij hebben heel ons jeugd geen Rus gezien. Maar dit terzijde.

Wij moesten hieraan denken toen wij hedenmiddag even onze wekelijkse speakertest deden. Zeker, wij gebruiken de speakers wel vaker, maar meestal is dat op een humaan geluidsniveau. Wij willen echter wel zeker blijven weten dat onze speakers als het er op aan komt natuurlijk in optima forma zijn. Met het oog hierop hebben wij een wekelijkse speakertest in het leven geroepen. Wij raden u dat ook aan. Want u weet nooit wanneer u ze nodig heeft.

Een dergelijke test blijkt meest effectief met een bepaald slag muziek. Hierbij dus ter inspiratie het nummer waarmee wij hedenmiddag onze speakertest hielden (en met succes). Wij vernemen voorts graag uw ervaringen….


Advertisements