3vandaag is ontstaan uit liefde voor muziek. Vroeger zaten wij bijeen en draaiden wij plaatjes tot diep in de nacht. Soms werd er zwijgend naar de muziek geluisterd. Vaak echter ging het opzetten van de plaat gepaard met een korte toelichting over waarom nu juist deze plaat nu gedraaid moest worden. Deze toelichting moedigde anderen vervolgens weer aan om uit hun collectie te putten en een volgende plaat op te zetten met weer een nieuw verhaal erbij. Zo deelden wij onze liefde voor muziek en wisselden wij ook nieuwe ‘ontdekkingen’ uit.

De tijd staat echter niet stil. Werk, partners, kinderen en andere zaken die het leven kleur geven maken het steeds lastiger om elkaar te vinden op het bankstel rond de platenspeler. Hoe begrijpelijk, en prettig, deze zaken ook zijn, ze doen niet af aan de liefde voor muziek, de behoefte deze liefde te delen en de wens ons verhaal hierbij te doen.

3vandaag hoopt hier een platform voor te zijn. Wij delen muziek en verhalen, reageren op de muziek en verhalen van anderen en nodigen anderen, zoals u, graag uit hier deel aan te nemen. Dus: geniet van de muziek en reageer gerust.

Mocht u muzikant zijn en graag willen dat wij uw muziek beluisteren op 3vandaag of mocht u anderszins behoefte hebben aan contact met 3vandaag, mailt u ons dan vooral: 3vandaag@live.nl.

Advertisements